Wat is gevelreiniging?

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in gevelreiniging. Met alleen onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle soorten gevels schoonmaken. Sinds 2022 hebben we geinvesteerd in de nieuwste Softwash techniek, speciaal ontworpen voor uw gevelreiniging! De buitenafwerking van uw gevel is volledig aanpasbaar met behulp van onze verschillende opzetstukken, waardoor echt alles, van beton(steen) tot houten of metalen gevels. Gemakkelijke gevelreiniging voor het interieur of decor van uw gebouw geheel schadevrij schoongemaakt. Naast onze online expertise in gevelreiniging bieden wij ook ter plaatse op vrijwel elk locatie in Nederland direct een offerte uit tegen betaalbare prijzen. 
 
Welke vuil reinigt onze Softwash Systems? 
 
Lichte vervuiling: Op uw gevel kan mos, klimop algen of aanslag ontstaan. Meestal geen chemische middelen nodig. 
Matige vervuiling: In combinatie met biologisch afbreekbare chemische reinigingsmiddelen te gebruiken kan matige vervuiling eenvoudig worden schoongemaakt. 
Zware vervuiling: Elke oppervlakte kan worden afgesteld op het te reinigen oppervlakte, bijvoorbeeld zware roetaanslag of ernstige verontreiniging zoals graffiti. 
 
 

Wat zijn de gevelreiniging kosten? 

De gevelreiniging kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de reinigingsmethode. In het schema hieronder vindt u een indicatie voor kosten gevelreiniging per m².  

Wilt u weten wat het u kost om de gevel te laten reinigen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen. Bent u van plan om de buitenmuren te reinigen van de gehele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan onze totaal pakket reingiging.. Voor meer informatie over een totaal prijs per m² kunt u contact met ons opnemen.  

  • De gemiddelde kosten voor een woning gevelreiniging:  

50 – 100 m² € 950,- excl. BTW 

100 – 150 m² € 1.400,- excl. BTW 

  • De gemiddelde kosten voor een bedrijfspand gevelreiniging:  

0 – 500 m² € 990,- excl. BTW 

500 – 1000 m² € 1999,- excl. BTW 

De nieuwste techniek gevelreiniging. 

Met onze nieuwste techniek Softwash Systems worden de volgende soorten gevelreinigingen overbodig. 

Soorten gevelreiniging: 

  • Stralen als gevelreiniging. Dit is de meest agressieve vorm van gevelreiniging. 

  • Chemisch reinigen gevel. Bij het chemisch reinigen van de gevel wordt er een chemisch reinigingsmiddel op de wand aangebracht. Het blijft een chemisch proces.

  •  Gevel reinigen met stoom. Bij de gevelreiniging met stoom wordt er water verhit en met grote druk tegen de vervuilde gevel te gespoten. Hier kunnen de voegen losraken en opnieuw moeten worden gevoegd. 

  • Vochtstralen. Een betere manier van de bovenstaande soorten gevelreiniging is er ook de mogelijkheid om te vochtstralen. Dit een combinatie van zand en water of kalk gespoten op de gevel. Duur proces met lagere kans op schade. 

  • Nevelstralen. Indien u een pand bezit met een historische waarde dan kun je niet zomaar je gevel laten reinigen. De gevelreiniging moet op een zeer voorzichtige wijze worden uitgevoerd. Nevelstralen is dan de meest geschikte manier van gevelreiniging. Er wordt gebruik gemaakt van indirecte stralen die worden afgestemd op de te reinigen gevel. 

Waarom moet ik mijn gevel laten reinigen? 

Zakelijk of particuliere pand? Een frisse schone gevel zorgt voor een excellente uitstraling en een betere staat van uw pand. Dit zorgt ervoor dat de waarde van uw pand verhoogt.

Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Neem snel een foto van het te reinigen object en stuur het naar ons via de chat.