Excellent softwash schoonmaak van uw bedrijfspand

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in het verzorgen van een frisse uitstraling van jouw bedrijfspand. Met alleen onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle soorten ondergronden schoonmaken. Sinds 2022 hebben we geinvesteerd in de nieuwste Softwash techniek, speciaal ontworpen voor uw bedrijfspand! De buitenafwerking van uw bedrijfspand is volledig aanpasbaar met behulp van onze verschillende opzetstukken, waardoor echt alles, van de reguliere dakpannen tot beton(steen) tot houten of metalen kan worden schoongemaakt. Gemakkelijke bedrijfspandschoonmaak voor een nieuw interieur of decor van uw gebouw geheel schadevrij uitgevoerd. Naast onze online expertise in bedrijfspanden reinigen bieden wij ook ter plaatse op vrijwel elk locatie in Nederland direct een offerte uit tegen betaalbare prijzen. 

Complete pakket bedrijfpand

  • Gevelreiniging
  • Damwandreiniging
  • Dakreiniging
  • Zonnepanelen
  • Glasbewassing
  • Hekwerk
  • Terrein


Wat zijn de kosten voor een bedrijfspand? 

De kosten voor een bedrijfspand zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de reinigingsmethode. In het schema hieronder vindt u een indicatie voor de kosten van een bedrijfspand per m².  

Wilt u weten wat het u kost om uw bedrijfspand te laten reinigen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen. Bent u van plan om de buitenmuren te reinigen van de gehele buitenzijde van uw pand ?Combineer dan onze totaal pakket reingiging.. Voor meer informatie over een totaal prijs per m² kunt u contact met ons opnemen.  

  • De gemiddelde kosten voor een bedrijfspand schoonmaak:  

0 – 500 m² € 990,- excl. BTW 

500 – 1000 m² € 1999,- excl. BTW 

Waarom moet ik mijn bedrijfspand laten reinigen? 

Een frisse schone uitstraling van jouw bedrijfspand zorgt voor een proffesionele look. Dit zorgt ervoor dat de waarde van uw pand verhoogt. Onze expertise in verschillende ondergronden vragen namelijk om verschillende reinigingsmethoden en schoonmaakproducten. Meestal kan uw gevel verkleurd zijn, uw damwand vervuild zijn met lichte aanslag of kunnen uw dakgoten verstopt raken met mos en bladeren. En wordt aangeraden om directe schoonmaak uit te voeren om eventuele schade te beperken.

De voordelen van dakreiniging bij Excellentsoftwash

Het inhuren van Excellent sofwash voor het reinigen van bedrijfspanden en kantoren brengt enkele voordelen met zich mee. Ten eerste profiteert u bij ons van onze nieuwste techniek in de schoonmaak. Daarnaast maken wij op basis van een online offerte aanvraag snel en eenvoudig een schoonmaak prijsindicatie voor uw bedrijfspand.

Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Neem snel een foto van het te reinigen object en stuur het naar ons via de chat.