Wie zijn wij?

Bij Excellent Softwash werken we met een team van goed opgeleide en ervaren professionals die o.a. gespecialiseerd zijn in de softwash techniek, stoomreinigen en impregneren. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en hebben de benodigde trainingen en ervaring om veilig en efficiënt te werken. We zijn er trots op dat we aan deze normen voldoen en dat we een veilige werkomgeving kunnen bieden voor onze klanten en onze specialisten.

We nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen bij elk project dat we uitvoeren en we zorgen ervoor dat we aan de hoogste normen voldoen. Bij Excellent Softwash zijn we er trots op dat we hoogwaardige reinigings- en impregneerdiensten kunnen bieden aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen.

Ons verhaal

In een stad vol verouderende gebouwen en vuile oppervlakken, begon Excellent Softwash een bedrijf met een passie om de stad en buurt op te frissen. Samen met zijn team transformeerde hij grauwe gevels en doffe daken in stralende kunstwerken. Met innovatieve reinigingsmethoden en een milieuvriendelijke aanpak, zette Excellent Softwash de standaard voor een schonere en mooiere omgeving. Het werd meer dan een succesverhaal,  het werd een bron van inspiratie en een symbool voor zorgzaamheid en vernieuwing.

Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Neem snel een foto van het te reinigen object en stuur het naar ons via de chat.